Tuesday, April 8, 2014

Ülevaade Bratislavas toimunust

Eesti delegatsioon on nüüdseks naasnud ja üsna rahuldavate tulemustega - KÕIK breikisid.
Võistkond "Eesti A" pääses veerandfinaalidesse, mul lasti ka breikvoore chair'ida ning Kail oli koht lausa finaali paneelis.

Rõõmust annab tunnistust ühispilt Austrias, Viinis:
(Taustal on kohalikud fännid, kes ootavad autogramme)

Mis siis Eurotripist kuulsaks saanud linnas toimus?
..Sellest kirjutavad võistlejad lähipäevadel ise. Piirdun omapoolsetes kommentaarides fototõestusega ning mainin paari insidenti, mille noored ilmselt muidu välja jätaks:

Võistkond "Eesti A"

"Carl silub tukka" aka foto "Võistkond "Eesti A"" proloog

"Kõige medieval'im ghetto" 

Graafik ilmestamaks kui palju vastased läbi turniiri Eesti võistkonna materjali adresseerisid:
*Skaala negatiivne osa indikeerib, et võistkond pidi endale ise ümberlükkeid tegema, et teisel kõnelejal oleks piisavalt materjali?

FTW aka "Lapsesuu rubriik"
1. Väitluses teemal "THBT it's in the interest of religious groups to accept gay marriage" kasutas Eesti võistkond läbi kolme kõne Opp-ist näidet Isalmi usust ja sealiha söömisest. Strateegia kulmineerus 3-0 võidu ning kohtuniku kommentaariga, et seksuaalvähemuste lihaga võrdlemine on veidi mööda. Ma nõustun

2. Samas väitluses selgus, et võistkonnast polnud keegi varem kuulnud levinud propagandaväljendit "It's Adam and Eve not Adam and Steve", kuid sama mõtte edastamiseks tootis Kätliin üsna analoogse ütluse: "It's Adam and Eve not Adam and Martin".
- Täiesti true story
- Huvitav on küsimus, mis teda arbitraarsel meesnime valikul inspireeris, sest riim see ilmselgelt polnud..

*Kindlasti oli momente veel, aga kuna pidin ise kohtunikutööd tegema jäin neist ilma - loodan, et informeeritumad osapooled viivad teid järgmiste postitustega kurssi ;)

Kaspar

No comments:

Post a Comment