Sunday, July 19, 2015

"Mis siis kui meid tabab kurb reaalsus ja me saame teada, et cane ei mahu kotti?"

Mäng nimega agar.io on vist natuke kahjustanud meie preppi. Vikki pani endale eile Self-Controli peale, et ta ei saaks agar.io-t mängida. Ja siis uninstallis Self-Controli. Ja siis restartis arvuti. Millega kõigega ta feilis. Lõpuks ta sisenes kuskilt kahtlasest proxyst aga üldiselt me tegelikult ka teeme kaasuseid.
Meanwhile Google ütleb meile, et iga võimalik versioon academic trackingust teeb kõik võimalikud kriteeriumid halvemaks, aga muidu me mõtleme positiivselt.


Meil oli kohtunikku vaja ja desperate times call for animated Viktor
Ma võtsin millegipärast vabatahtlikult endale kohustuse Singapuri karistusseadustikust kirjutada, et kõik saaksid vaikselt oma kodus ette mõelda, mitu elu meil vaja oleks või kes meist on kõige tõenäolisem vahele jääma.
Esimeseks seega, kui sa kavatsed mingi toidu maha visata ja Mattias selleni enne ei jõua, siis see tähendab potentsiaalselt $300 trahvi. Liftides on üldiselt Urine Detection Device-d, mis detectivad, kas sa kasutad lifti otstarbepäraselt ja kui ei, siis panevad nad uksed lukku ja kutsuvad politsei. Ühesõnaga üritame mitte. Muud huvitavad rikkumised, mille rikkumiseks kutsumine vb küsitav on: ilmselgelt purjus olles avalikus kohas viibimine, suurte koguste nätsu omamine, french kissing in public, avalikus transpordis millegi söömine või joomine (selle jaoks on suured punased nupud läbi mille keegi sind raudselt välja räägib). Bambuskepikaristuse kohta nii palju et pmts koolis võib, kaklemise, suitsetamise, spikerdamise, “gängsterluse”, vastuhaku või põhjuseta puudumise korral. Muidu üldiselt näiteks võõramaalaste külastamise eest, kes on oma viisa 90 päeva overstayinud saab ka. Poodides müüakse laste peal kasutamiseks bambuskeppe, mis võib ja võib ka mitte olla see, mis me kõigile oma sõpradele ja sugulastele suveniiriks toome.
Üldiselt me oleme properly terrified, aga kui keegi meist peaks vahele jääma, siis me kindlasti teeme pilte ja jagame teiega ka.


Susanna


No comments:

Post a Comment