Monday, July 27, 2015

Päev 0-1

Hei-hopsti!

Reis algas meil lõbusalt, Tallinnast Istanbuli sõites. Ma sain lennu peal tuttavaks eestlasega, kes elab ja töötab Singapuris ja sain päris palju vastuseid ja isegi 'ümberlükkeid' nendele eelnevalt mainitud karmidele seadustele. Tegelikult sellist piitsutamist, "cane-mist" ja üleüldist nilbust eriti ei eksisteeri. Ainuke asi mille pärast kindlasti trahvi võib saada on millegi maha pillamise eest.

Kohale jõudes Istanbuli midagi erilisemat, kui Starbucksis kohvi võtmas ja food courtis söömise lennujaamas nagu ei teinudki... Palju kõndimist ja ootamist oli küll, sest 7 tundi lennujaamas passida ei ole just kellegi lemmiktegevus.

Iga viie minuti tagant sai tabloolt vaadata, kas meie värav on välja kuulutatud.(meie meelistegevus)
LÕPUKS OLI MEIE GATE OLEMAS!!! 308
Kui Istanbuli lennujaamast saime Singapuri lennu peale, hakkas alles tõeline sõit pihta, sest ees ootas meid 12 tunnine lend. Kahjuks aga tänu ajavahele võttis lend paberil aega 17h.

Kurvemaks tegi vähene jalaruum ja alla keskmise toit, õnneks oli pardal aga korralik meelelahutussüsteem, mis ei lasknud igavusel liiga kaugele minna. Hommikul või siis tegelt kell 4(kohaliku aja järgi) ärgates, serveeriti ka hommikusööki, millel oli kahtlane plastiku maitse küljes ja võileib, mis oli tomati pärast läbi vettinud... See oli kahjuks üks suur pettumus.

Lend lõppes, aga peale seda suhteliselt kiirelt tulime reaalsusse tagasi ja saime kätte turismiviisade "applicationi", millel suurelt presenteeris enda peal hoiatust:

Muidu Singapuri lennujaam oli ilus ja huvitava kujundusega, algselt ei tundunud üldse suur, aga peale seda, kui saime tollist läbi ja meid hotelli juhatavate Singapuurlastega(kellest üks oli kurikuulus "POINT OF INFORMATION, MADAAAM" chikk) kokku saime, siis adusime, et lennujaam on ikkagi korralikult suurem, kui Istanbuli oma.

Huvitava disainiga "Hello" cubeid.


Stabiilne riik võibolla, aga sõjakultuur on korralikult rahvas sees, isegi SG 50-ks oli üles pandud sõjamundris mehike kelle ees väikesed lapsed tantsu lõid. Loodame, et ei ole uut revolutsiooni oodata, kui me siin oleme.


Lõppude lõpuks jõudsime ka hotelli, mis tegelt on ka päris fancy, algselt pandi mind, Carli ja Viktorit küll kahesesse ruumi, aga siis hiljem toodi voodi ka juurde, niiet voodeid jagama ei pea. 



Ja kui te veel ei teadnud, siis VARGUS ON CRIME... 
 Natuke "kohalikku" toitu ka,

Vaade õhtusele Singapurile.



Ja siit me nüüd alustamegi, täna hommikusöögiga ja sparrime India vastu! 

Mattias

No comments:

Post a Comment