Sunday, July 24, 2016

3. väitluspäev

Hei! 

Vabandan kohe alguses, et ei ole veel enda blogikohustusi täitnud, aga pidev väitluste võitmine hoidis mind tegevuses. Tanel pole kumbagi väga edukalt teinud, tehke talle etteheiteid. Täna otsustasin, et annan Tanelile ja James'ile veel ühe võimaluse kätt valgeks saada ning panustan praegu oma anded blogimise poole.

Päev algas pika rongisõiduga, kus James tegeles jälle rumalustega, mille tulemus on varasemalt olnud näiteks Slovakkia vastu sparris öeldud lause "our second speaker is going to talk about the...third world...or something...something like...so yeah, he will extend...I think." Tema õnneks ei jaganud täna temaga keegi olulist infot, sest ka teised olid hõivatud.
 














Esimesena väitlesime täna Wales'i vastu teemal THBT technology companies with significant market shares should not be eligible for patent protection opositsioonist. Enne väitlust olid kõik väga närvis, kuna teadsime, et Wales'i oli vaja võita. Väitluse ajal tundus meile, et Wales ei olnud kuidagi parem, aga lõpus kartsime, et nad võivad mingil põhjusel siiski võita. Uskusime, et chair on meie poolt, aga wingide otsuseid ei osanud me ennustada. Seepärast olimegi natuke ehmunud, kui peakohtunik ütles, et just tema splittis. Tagasiside oli väga hägune ja lõpuni ei saanud aru, kes võitis. Seda magusamaks osutus aga 2-1 võit. Lisamõnu pakkus ka see, et enne väitlust istusime Wales'i kõrval, kes ütles, et võit on kindel. (Väitlesid Tanel/Carl/Vikki)

Peale väga rõõmustavat võitu Wales'i vastu, hakkasime ennast meelestama improks Katari vastu. Teemaks osutus THBT it should be a criminal offense to make comments which could promote hatred against people of particular races, religions, disabilities, sexualities or gender. Katar ei olnud väga hea, umbes tublide algajate tasemel. Meie ise tegime paar viga, aga olime siiski kindlad, et võidame. Siiski, feedbacki ajal tekkis mulje, et Katar keskendus õigematele asjadele ja tõi need koju. Otsus oli lõpuks ikkagi 3-0 meile, aga tagasiside oli natuke veider. (Väitlesid James/Carl/Vikki)

Lisaks sellele saime täna teada, et Richard Kesküla oli põhjus, miks Siimu kohver oli peaaegu liiga raske, aga kaasa ta sai.


TÄNASED IMPACTID:
1) rõõm, sest võidud
2) arusaam, et mina olen the real MVP ja võitnud 100% enda väitlustest
3) Tanel peab homme tegema palju tööd, et mitte jääda kõige ebaväärtuslikumaks liikmeks, kuna on praegu võitnud ainult ühe väitluse, mille ka spliti abil
4) motivatsioon teha Obama kaasus heaks, sest saaksime praegu veel saavutada Eesti parima tulemus MM-il läbi aastate

Loodame, et homme läheb meil ka hästi! :)

- Markus -

No comments:

Post a Comment