Saturday, July 23, 2016

Esimesed kaks väitluspäeva

Tere!

Esimesel päeval läksime vastamisi Taiwaniga teemal THBT all individuals who have met their basic needs have a moral responsibility to donate their wealth to poverty alleviation. Võitsime 3-0. Taiwan osutus oodatust paremaks, aga võitsime neid üsna kindlalt, ei olnud väga põnev väitlus.



Siis kohtusime Pakistaniga teemal THW abolish film award categories that are gender specific. Meil tuli kaks head argumenti ja üks halb. Kahjuks otsustasime halba argumenti kasutada esimeses kõnes ja sellest algasid meie probleemid. Tundsime, et Pakistn ei olnud sisuliselt suurepärane, aga stiililiselt kompenseerisid selle eest. Kaotasime 0-3. Kuigi saime aru, et kaotus on tõenäoline, oli kohtunike tagasiside nii halb, et vähendas minu usku WSDCsse kui võistlusesse, kus parim argument võidab. Jagati õpetussõnu Vikkile, et ta räägiks oma kõnes tähtsatest asjadest ja tutvustati tervele tiimile even if analüüsi kontseptsiooni. Lisaks saime teada, et maailmast on seksism kadunud, sest Tondipüüdjate uues filmis mängib neli naist. Ruumi chair on peakohtunike paneeli üks liikmetest. Kurb.



Teisel päeval väitlesime LAViga. Oli väga tasavägine väitlus, aga kaotasime 0-3. Ise arvasime, et pigem võitsime neid. Kohtunike tagasisidest selgus, et nad ei saanud meie kaasusest aru. Järjekordselt väga halb tagasiside. Kui me seda ka kolmandat korda väidame, siis ei tundu me vist enam usutavad.



Neljas round oli Kuveidi vastu teemal THW televise criminal trials. Kuveit otsustas välistada väitlusest peaaegu kõik argumendid ja presenteeris oma plaani neli minutit. Hoolimata sellest suutsime neid võita 3-0.

No comments:

Post a Comment