Wednesday, July 20, 2016

Esmamulje WSDC-st

Hei!

Oleme jõudnud kohale Saksamaale ning oleme ennast mugavalt sisse seadnud. Reis sujus ilma suuremate takistusteta ning üldine meeleolu oli positiivne. Lähtudes vanasõnast, et iga päev õpitakse midagi uut, õppis meie tiimi noorim liige Maku, kuidas endale lennuki turvavööd kinnitada. Kuigi õige augu leidmine osutus algselt Makule raskuseks, siis terve tiimi ja ühe võõra naise naerusaatel sai ta lõpuks täiesti iseseisvalt hakkama (võttis ainult poolteist minutit). Lennukis pakuti ka üllatavalt maitsvat ja niisket sidrunikeeksi.
Stuttgartis kohal olles on olnud hämmastavalt palav. Enamuse oma ajast oleme veetnud siseruumides üritades aru saada, kuidas hotelli konditsioneer töötab.
Oleme sparrinud ka Leedu ja Šveitsiga. Olid toredad. Huvitavaks osutus Mehhiko poolt välja pakutud "strategy session". See kujutas endast enamjaolt clash point'ide üle arutamine, kuid intrigeeriv oli see, et Siim oli Mehhiko treeneri meetoditest lummuses. Tema range kord ja austatud autoriteet on midagi, mida Siim mõistis, et ihkab. Vaatame, kuidas see järgnevatel päevadel avaldub.
Üldiselt on väga meeldiv mulje jäänud ja opening tseremoonial tulnud "20-minutiline" (kuid tegelikult pigem 45-minutiline) motivational speech about reality, and finding gratitude in your life oli tõesti üks meeldiv kogemus.
Ei jõua ära oodata järgnevaid päevi!

P.S. Leia pildilt kõik meie tiimiliikmed


1 comment:

  1. Kõikide Eesti koondiste tulemusi WSDC-l läbi aegade (nii palju, kui neid vähegi teada on), saab näha siit https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dw8JoIO9_ijw7tKn4vX2qZVP3Wuj27N7qd0xockDDzU/edit?usp=sharing

    ReplyDelete