Thursday, January 26, 2012

Hei

Ma olen officially ainuke korralik inimene ja annan lühikese ülevaate meie tegemistest.
Vabal päeval käisime ülilahedal hike'il, olime ainuke tiim, sest see oli kõige lühem ja kõige odavam tour, aga lõpuks kujunes see äärmiselt vahvaks. See 0li füüsiliselt üsna kurnav, sest me ronisime ühe mäe tippu, vaade oli üsna võimas. Meiega oli üks vabatahtlik ja tema tuttavad, nad oli väga toredad ja rääkisid meile igasugu asju Lõuna-Aafrikast just nende pilgu läbi. Hiljem käisime ookeani juures jäätis söömas, tahtsime sinna veel mõni päev ujuma minna, aga nüüd vist enam ei jõua.
Pärast vaba päeva olid väitlused Cape Town University's, mis on jube suur. Seal väitlesime racial profiling'ut Filipiinidega. Kuigi me saime 3:0 pähe, siis me olime päris tublid, meil oli raskem pool (prop) ja Filipiinid jõudsid poolfinaali välja (kuigi vähemalt meie väitluses ei olnud nad minu meelest üldse nii lahedad), pärast lõunat väitlesime Rumeeniaga pornot, see läks nii kuidas minema pidi, võitsime 3:0. Olime õhtu lõpuks üsna kurvad, sest breikimiseks oleks meil seda Filipiinide võitu vaja olnud, aga see ei olenenud ka 100% meist, niiet oli lihtsalt kurb.
Järgmine päev väitlesime Katarri ja Bangladešiga, võitsime mõlemad. Sellest päevast aga jääb minu mällu arvatavasti kõige eredam mälestus LAV'ist, me nimelt väitlesime ühes koolis, mis asus keset slummi. Ma tean, et see maailma on olemas, ma tean neid fakte, ma räägin väitluses nendest, aga seda ise kogeda.. Ma olin ikka üsna šokis. Samas need lapsed seal olid nii andekad ja rõõmsad, hoolimata oma raskest elust.
Okto-finaalide päeva veetsime Waterfront'i külastades, see oli üsna lahe, olime ühel õhtul seal juba söömas käinud. Käisime akvaariumis, nägime haisid ja pingviine. See oli rather lahe.
Eile käisime veerand- ja poolfinaale vaatamas, selle käigus käisime Kaspari ja Renega ka World Cup'i finaali staadionil, see oli poiste arust äärmiselt suur vaatamisväärsus. See oli üsna suur ja lahe tõesti. Ma ei tea, ma lootsin nii väga näha ühte väitlust, mida vaadades jääks reaalselt suu lahti. Lootsin, et seda pakub äkki Singapur, aga neid ma ei näinudki lõpuks, sest nad kukkusid veerandid välja. Šotimaa ja Wales'i finaal tuleb arvatavasti huvitav, Šotimaa tundub tõenäolisema võitjana, aga eks ole näha. Nüüd lähemegi finaali vaatama.
Teised teoorias lubasid ka kirjutada midagi, aga I wouldn't count on it.
Varsti koju..

No comments:

Post a Comment