Saturday, August 20, 2011

What's Next?

Kui soovite täpsemaid tulemusi, vaadake nt siia

Täna meil väitlusi pole, kuid on tripp Edinburghi. Kuna veedame seal nagunii ühe päeva pärast MM-i ning enamik meist pole suured vaatamisväärsuste fännid (mina olen, aga selles võistkonnas ilmselgelt ka vähemuses). Seega otsustasime täna natuke kauem magada (tervelt 9 tundi) ning siis keskenduda järgmistele kaasustele. Homme väitleme organite legaliseerimise teemat Tšehhi vastu ja kuigi usume, et see on võidetav väitlus, ei taha mingeid riske võtta. Selle tõttu toimub meil täna õhtul ka harjutusväitlus Kanada tiimi vastu.
Samuti oleme kergelt mures enda naiste kaasuse pärast. Väitleme seda islamiriigi Katari vastu, kus naiste õiguste olukord on Lähis-Idas parim. Lisaks oleme kuulnud vastakaid kuulujutte nende tasemest. Samuti oleme lihtsalt ettevaatlikud, et mitte ühtegi väitlust enam lolluste pärast kaotada. Nii palju, kui Kanada väitlusest kuulsin, oli see ka väga napikas ja meie enda lolluse taga. Kuna oleme Kanada treeneriga head sõbrannad, teadsime mõlemad, et sellest tuleb raske väitlus ja nii juhtuski.
Seega täna veel palju harjutamist ja võite pöidlad pihku panna väitlustes Tšehhi, Hong Kongi (meie järgmine väga tugev vastane), Katari ja Bermuda vastu, mis meid homme ja ülehomme ees ootavad.

Tervitame kõiki suvekooli inimesi ja meil on väga kurb, et mm ja suvekool samale ajale sattusid :(

2 comments:

  1. Tervitused vastu võetud. Meil on täna kuninglik vastuvõtt. Kuningapaari olla nähtud kadakate vahel hiilimas.

    ReplyDelete
  2. Lugesin kõik postitused ühe jutiga läbi. Nii nunnud olete ikka oma esmakordsete Tesco kogemuste ja muu seesugusega.

    Nautige siis vihma ja kui te pärast Iirimaale pähe tegemist ei suuda nüüd Tšehhile ja muudele vennikestele ära teha, siis ma olen küll väga pettunud. :P

    ReplyDelete